Det här är Fokusfredag

Fokusfredag är Humanas kostnadsfria digitala föreläsningar.  

Fokusfredag syftar till att enkelt kunna ge dig inspirerande och kompetenshöjande digitala föreläsningar inom intressanta ämnen. Våra föreläsningar behandlar aktuella ämnen inom individ- och familjeomsorg, LSS och personlig assistans samt äldreomsorg. 

Humana finns till för personer med funktionsnedsättning, psykosocial problematik och psykisk ohälsa samt för äldre. Vår vision är Alla har rätt till ett bra liv. Med uppdrag i hundratals kommuner, 9 000 kunder och klienter, 16 000 medarbetare och flera hundra enheter i Sverige, Finland, Norge och Danmark är vi i dag en betydande aktör inom nordisk välfärd.  

Humana visar vad kvalitativ omsorg är. Vi jobbar utifrån individens förutsättningar och behov. Vår omsorg grundas i evidens och bästa tillgängliga kunskap och utförs av kunniga och dedikerade medarbetare. Att vi lyckas visar våra egna och externa undersökningar gång på gång. Men vi nöjer oss aldrig. Att ständigt utvecklas för att upprätthålla högsta kvalitet är grundläggande för oss. Vi vill sätta en ny och högre standard för omsorg. Det är så vi driver nordisk omsorg och välfärd framåt.